İngiltere Vizesi 28 Gün Şartı Nedir?


Eklenme Tarihi: 2019-10-12 08:01:51

İngiltere vizesi 28 gün şartı, Tier-4 Vizesi sahibi bireylerin başvurudan en az 28 gün önce banka hesabında belli miktarda para bulundurmasını ifade etmektedir.

Tier-4 Vizesi başvurularında bulunacak olan bireyler başvuru evrakları arasında bulundurması gereken belirli belgeler vardır. Tier-4 Vizesi başvuru evrakları arasında bulunması gereken önemli evraklardan biri banka hesap bilgileridir. Banka hesap bilgileri, başvuru sahibinin İngiltere’deki yaşam masraflarını (konaklama, ulaşım, yeme içme vb.) nasıl karşılayacağının bir kanıtı olarak vize memurunu ikna edici ve inandırıcı dosya sunulmasını sağlamaktadır. Banka hesabında ki para Tier-4 Öğrenci İngiltere vizesi 28 gün öncesinde yatırılmış olması gereklidir. İngiltere’de nereye gidileceğine göre banka hesabında bulundurulması gereken para miktarı değişmektedir. Örneğin Londra’da Tier-4 Vizesi ile eğitim alacak olan bireylerin banka hesabında bulundurması gereken para ile Londra dışında bir şehirde yaşayacak olan bireylerin sahip olması gereken para farklılık göstermektedir. Bunun sebebi, eğitim almak ve yaşamak istenilen şehrin yaşam standartlarına uygun (konaklama, yeme içme, eğitim, eğlence vb. ücretler) miktarlarda başvuru sahibinin parasının olması gereklidir. İngiltere vizesi 28 gün şartını sağlamayan bireyler vize reddi ile karşı karşıya kalabilmektedir. Vize reddi ile karşılaşmamak ve Tier-4 Vizesi ret sebeplerini ortadan kaldırabilmek için firma uzmanları ile irtibata geçebilirsiniz.

İngiltere vizesi Birleşik Krallığın Avrupa Birliğinden çıkmasından sonra değişip değişmeyeceğini Birleşik Krallık Son Gelişmeler sayfasını takip ederek en yeni haberlerle öğrenebilirsiniz.

İngiltere vizesi, Ankara Anlaşması Vizesi ve İngiltere vizesi retlerine itiraz konusunda firma İngiltere göçmenlik düzenlemeleri, mevzuatı ve uygulamaları alanında uzmanlaşmış danışmanlarıyla 2006 yılından beri profesyonel hizmet vermektedir. Firma uzman danışmanlarına Ankara, İstanbul, İzmir ve Gaziantep ofislerini ziyaret ederek veya İngiltere Vizesi Danışmanlık Hattı vasıtasıyla ulaşabilirsiniz.

"İngiltere Vizesi 28 Gün Şartı Nedir?" sayfası 43 defa okundu