Sıkça Sorulan Sorular


İngiltere Vizesi 28 Gün Şartı Nedir?

İngiltere vizesi 28 gün şartı, Tier-4 Vizesi sahibi bireylerin başvurudan en az 28 gün önce banka hesabında belli miktarda para bulundurmasını ifade etmektedir.


İngiltere Vize 2019 Yılında Alımları Durduruluyor mu?

İngiltere vize 2019 yılında hangi vize türlerinde değişiklik yapılacağı, hangi vize türünün başvuru şartlarının değişeceği ve hangisine başvuru işlemlerinin durdurulacağı hususunda firma uzmanları ile irtibata geçebilirsiniz.


İngiltere Vizesi 2019 Ücreti Ankara Anlaşması için Ne Kadardır?

İngiltere vizesi 2019 ücreti her yıl vize türüne ve vize süresine göre İngiliz makamlarınca değiştirilmektedir.


İngiltere Vizesi 2. Başvuru Yapabilmek için Hangi Evraklar Gereklidir?

İngiltere vizesi 2. başvuru işlemlerini gerçekleştirmek isteyen bireylerin nasıl bir yol izlemesi gerektiğini firma uzman danışmanlarından öğrenebilirsiniz.


İngiltere Vizesi 2 Yıllık Öğrenci Vizesi Nasıl Alınır?

İngiltere vizesi 2 yıllık Öğrenci Vizesi sahibi olmak isteyen bireyler firma uzmanlarıyla irtibata geçerek detaylı bilgi alabilecektir.


Tier 4 İngiltere Vizesine Kimler Başvurabilir?

İngiltere’de en az lisans seviyesinde eğitim almak isteyen Türk vatandaşları Tier 4 İngiltere öğrenci vizesine başvurmalılardır.


İngiltere Aşırılıkla Mücadele Yasası Hazırlığında

Britanya gündemi İngiltere vizesi ile Birleşik Krallıkta yalayan göçmenleri de ilgilendirmekle beraber özellikle seçimlerden sonra oldukça dinamik günler yaşıyor.


Yeşil Pasaport için İngiltere Vizesi Gerekli mi?

Yeşil pasaport hemen hemen her Avrupa ülkesinin kapısını vizesiz açsa da Birleşik Krallık’a giriş yapmak için İngiltere vizesi almanız gerekiyor.


Evlat Edinilen Çocuklar İçin İngiltere Vizesi

18 yaşının altında bir çocuğu evlat edinmek isteyen İngiltere'deki ebeveynlerin başvurması gereken İngiltere vize türüdür.


Evlat edinilmiş bir çocuk İngiltere'ye gidebilir mi?

İngiltere'ye evlat edinmiş olduğunuz bir çocuğu götürebilmeniz için öncelikle evlatlık özelliği kazanmış çocuğun maddi olarak kendine yetemediğinin ispatlanması veya 18 yaşın altında olması gerekmektedir.


İngiltere Yerleşim Vizesi'ne kimler başvurabilir?

İngiltere'de süresiz oturum izni olan veya İngiltere Vatandaşı olan kişilerin eşlerini ve çocuklarını İngiltere Yerleşim (Evlilik) Vizesi alarak getirebilirler.